Nasi Goście

Naszą witrynę przegląda teraz 18 gości

Statystyki

Odsłon : 397517

Z jakich informacji na naszej stronie internetowej, korzystasz najczęściej?

Nabór do I i II edycji projektu pn. "Żary 2020 -innowacyjny system wsparcia ekonomii społecznej" PDF Drukuj Email
Wpisany przez Justyna Szukalska
środa, 25 września 2013 10:03

Ogłaszamy nabór do I i II edycji projektu pn. "Żary 2020 -innowacyjny system

wsparcia ekonomii społecznej"

Nabór trwać będzie do 16 października 2013r. do godziny 15:30

MYŚLISZ O DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ ? ZAŁÓŻ SPÓŁDZIELNIE SOCJALNĄ I POZYSKAJ

100 TYS. ZŁOTYCH !!!

JEŚLI JESTEŚCIE: KREATYWNI, PRACOWICI, MACIE POMYSŁ NA DZIAŁALNOŚĆ, UMIECIE PRACOWAĆ W GRUPIE

JEŚLI PRAGNIECIE: PRACY, NIEZALEŻNOŚCI I BEZPIECZEŃSTWA, DZIAŁANIA W ZESPOLE

JEŚLI POTRZEBUJECIE: WIEDZY I UMIEJĘTNOŚCI, DOŚWIADCZENIA, WSPARCIA FINANSOWEGO

TEN PROJEKT JEST DLA WAS !

Gmina Żary o statusie miejskim wraz z Fundacją „Przedsiębiorczość” w Żarach zapraszają  do wzięcia udziału w projekcie pt. „Żary 2020 – innowacyjny system wsparcia ekonomii społecznej” realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet VII Promocja integracji społecznej, Działanie 7.2 Przeciwdziałanie wykluczeniu i wzmocnieniu sektora ekonomii społecznej, Poddziałanie 7.2.2 Wsparcie ekonomii społecznej.

Uczestnicy:

Grupę docelową projektu stanowi 80 osób (45 kobiet, 35 mężczyzn), wykluczonych lub zagrożonych wykluczeniem społecznym, zamieszkujących obszar subregionu zielonogórskiego (powiaty; żarski, żagański, zielonogórski, wschowski, krośnieński, nowosolski, świebodziński) zarejestrowanych w Powiatowych Urzędach Pracy.

Proces rekrutacyjny do III i IV edycji jest ciągły i trwać będzie, aż do odwołania, które pojawi się na stronie internetowej projektu na 10 dni przed jego zakończeniem. Formularze zgłoszeniowe należy składać w Biurze Podawczym Urzędu Miejskiego w Żarach.

Formularz rekrutacyjny wraz z załącznikami można składać osobiście lub przesłać  za pośrednictwem poczty/kuriera na adres Biura Podawczego Urzędu Miejskiego, ul. Rynek 1-5,   68-200 Żary w godzinach: poniedziałek: 8:00 – 16:00 , wtorek – piątek 7:00 – 15:30

Wszelkich informacji na temat projektu udzielą:

Agata Półtorak – Koordynator projektu

Urząd Miejski w Żarach